Geldcassette buitgemaakt na ramkraak met gestolen auto in Arnhem - GelreNieuws.nl

Geldcassette buitgemaakt na ramkraak met gestolen auto in Arnhem

Geplaatst op 9 februari 2017, om 12:28 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – Bij een supermarkt aan de Geitenkamp vond woensdagavond 8 februari een ramkraak plaats. Rond 20.15 uur ramde een personenauto de pui en kwam in de winkel tot stilstand. De daders wisten een geldcassette buit te maken.

Op het moment van de ramkraak was de winkel gesloten. Er waren nog wel medewerkers aanwezig. Zij waren bezig met afsluitende werkzaamheden. De medewerkers wisten zich in veiligheid te brengen en niemand raakte gewond.

ZIE OOK: Coop-supermarkt in Arnhem slachtoffer van ramkraak

Gestolen
Uit een eerste onderzoek bleek dat de auto die werd gebruikt voor de ramkraak de avond daarvoor was gestolen vanaf de Irenestraat in Arnhem.

Signalement
De ramkraak is vermoedelijk door twee mannen met een licht getint uiterlijk gepleegd. Een van hen droeg een zwarte muts en een zwarte sjaal. Hij had een grijze jas met zwarte mouwen aan en droeg zwarte gympen en een donkere broek.

De tweede man droeg een zwarte muts en een zwart/witte bandana. Hij had een zwarte jas aan en droeg oranje handschoenen. Mogelijk heeft een van de twee mannen een baardje.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen die iets gezien hebben of iets weten wat in verband kan worden gebracht met deze ramkraak te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com