Politie zoekt cruciale getuige van steekincident Arnhem - GelreNieuws.nl

Politie zoekt cruciale getuige van steekincident Arnhem

Geplaatst op 8 februari 2017, om 14:26 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – De rechercheurs die het steekincident van zaterdag 4 februari op de Vrij Nederlandstraat onderzoeken, zijn op zoek naar een cruciale getuige. Deze vrouw heeft waarschijnlijk waardevolle beelden van het incident gemaakt. De politie komt graag met haar in contact.

Het incident vond zaterdagmiddag plaats omstreeks 15.20 uur. Als gevolg moesten een 48-jarige vrouw en een 49-jarige man uit Arnhem voor controle naar het ziekenhuis. Deze man en een 62-jarige man uit Zevenaar werden aangehouden als verdachte. De politie startte direct na het incident een onderzoek. Getuigen werden opgeroepen om zich te melden. Ook werd gevraagd om filmpjes van het incident aan te leveren bij de politie.

ZIE OOK: Gewonden bij steekincident op straat in Arnhem

Blonde vrouw met zwarte kleding
Op beelden die de politie tot nu toe kreeg, is te zien dat een nog onbekende vrouw tijdens het incident opnames maakt. Gezien de positie van de vrouw vermoedt de politie dat deze beelden zeer goed weergeven wat er is gebeurd. Daarom verzoekt de politie haar om zich te melden. De vrouw die de beelden maakt is circa 35/45 jaar, heeft blond los haar en droeg zwarte kleding.

Getuigenoproep
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000. Heeft u een filmpje van het incident en u heeft deze nog niet bij de politie aangeleverd, dan kan dit via politie.nl.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com