Man (27) neergestoken door vrouw (34) in Arnhemse wijk Kronenburg - GelreNieuws.nl

Man (27) neergestoken door vrouw (34) in Arnhemse wijk Kronenburg

Geplaatst op 24 februari 2017, om 08:56 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Bij een steekincident vanochtend in de Arnhemse wijk Kronenburg is een 27-jarige man uit die stad gewond geraakt. Het slachtoffer is buiten levensgevaar maar moest wel naar het ziekenhuis. In de loop van de ochtend heeft de politie een 34-jarige vrouw uit Arnhem als verdachte aangehouden.

Omstreeks 06.00 uur vrijdagochtend trof een buurtbewoner een gewonde man aan op de Schepen van Ommerenstraat en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer was aanspreekbaar en bleek steekwonden te hebben opgelopen. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de loop van de ochtend kwam de 34-jarige stadgenote van het slachtoffer als verdachte in beeld. Ze werd op een adres elders in Arnhem aangehouden. De vrouw is ingesloten voor onderzoek en verhoor.

De politie zet het onderzoek voort om te achterhalen wat er precies gebeurd is en roept daarbij getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Bel dan ‘M’ op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com