Politie haalt bewoner uit brandende woning - GelreNieuws.nl

Politie haalt bewoner uit brandende woning

Geplaatst op 10 februari 2017, om 14:02 uur

ZutphenZUTPHEN – De politie van Zutphen heeft donderdagavond de bewoner van een woning aan de Brucknerstraat in Zutphen uit zijn woning gered. Zijn woning stond in brand.

De hulpdiensten kregen omstreeks 23:15 uur de melding waarbij ze te horen kregen van de meldkamer dat de bewoner nog in de woning aanwezig zou zijn. Ondanks dat de politie meerdere keren de bewoner aanriep vanaf de galerij richting de woning, kwam de bewoner niet naar buiten. De woning vulde zich steeds meer met rook waar de man ook nog steeds stond.

Gered
Twee agenten, die op dat moment nog ter plaatse waren voor de brandweer, zijn hierop de woning binnen gegaan. Zij hebben vervolgens de bewoner naar buiten gehaald, zo melden zij op Facebook. De bewoner werd in een ambulance behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Hij had te veel rook ingeademd, maar hij kon in de loop van de nacht het ziekenhuis weer verlaten.

De brandweer van Zutphen was ondertussen ook ter plaatse gekomen en heeft de brand snel geblust. De overige woningen rondom deze woning werden voor de zekerheid ontruimd. Onderzoek moet de oorzaak van de brand uitwijzen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Politie Zutphen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com