Forensisch onderzoek hotelmoord Arnhem neemt weekend in beslag

Geplaatst op 25 maart 2017, om 15:23 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Het NFI verricht zaterdag sectie op de twee lichamen die donderdag zijn gevonden in het hotel in Arnhem, zo laat de politiewoordvoerster weten. Ook zal het forensisch onderzoek in en rondom het hotel nog zeker het hele weekend in beslag nemen.

Het kilometerslange bloedspoor wat vrijdag werd gevonden is drie kilometer lang. Het is niet duidelijk of het aangetroffen bloedspoor verband houdt met de dubbele moord. Wel wordt het spoor in het onderzoek meegenomen, zo zegt de politie. Of het bloed van de slachtoffers zijn of van de dader, is nog niet bekend. De politie kan hier ook nog geen antwoord op geven.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Slachtoffers
De slachtoffers zijn de hoteleigenaar Benny Peters en een 73-jarige vrouw. De vrouw was vermoedelijk een dakloze vrouw wie onderdak kreeg in het hotel. Benny Peters stond in de buurt bekend om zijn tien chihuahua’s.

De politie vond beide lichamen nadat donderdagavond een luid inbraakalarm afging. Agenten gingen binnen kijken naar de inbrekers, maar vonden de twee lichamen. Doordat het onderzoek nog volop bezig is, blijft de afzetting rondom het hotel voorlopig ook gehandhaafd.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook