Medewerker beveiligingsbedrijf G4S slachtoffer van gewapende overval - GelreNieuws.nl

Medewerker beveiligingsbedrijf G4S slachtoffer van gewapende overval

Geplaatst op 23 maart 2017, om 19:11 uur

VARSSEVELD/DOETINCHEM – De politie doet uitgebreid onderzoek naar een gewapende overval donderdag rond 13.30 uur op een medewerker van een beveiligingsbedrijf G4S. De man werd op de Oostelijke Rondweg in Varsseveld in zijn voertuig, een witte Volkswagen Caddy, klemgereden. Twee gewapende overvallers drongen de auto binnen en namen het slachtoffer achterin de laadruimte mee. Rond 15.30 uur lieten zij hem achter op De Gaarde in Doetinchem, waar de man alarm kon slaan. Hierop is meteen hulpverlening en onderzoek opgestart.

Politieagenten troffen het slachtoffer gekneveld in zijn voertuig aan, ook zou hij mishandeld zijn. De man bleek lichte verwondingen te hebben opgelopen. Hij is naar het politiebureau overgebracht waar hij is opgevangen en door een arts onderzocht. Er is een eerste aangifte van hem opgenomen.

In beslag genomen
De politie zette een deel van de Oostelijke Rondweg, voorbij het viaduct richting rotonde, af voor sporenonderzoek. De auto, een zwarte Audi A6 voorzien van Duitse kentekenplaten, die door de daders ter plekke was achtergelaten is voor het onderzoek in beslag genomen. Ook op De Gaarde werd een plaats delict ingericht ten behoeve van onderzoek. Agenten spraken met passanten, er werden enkele getuigenverklaringen opgenomen en er is buurtonderzoek gedaan. Diverse aangetroffen spullen zijn veilig gesteld.

Getuigenoproep
De recherche doet verder onderzoek en is op zoek naar meer getuigen van de overval of mensen die anderszins informatie hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Doetinchem, telefoonnummer 0900-8844.

Van één van de daders is een summier signalement bekend: getinte man, normaal postuur, gespierd, kort geschoren haar, sikje en donker jasje.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

video: De Gelderlander

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com