Ongeval Rosendaalseweg Arnhem: ‘Het was bizar om te zien’ - GelreNieuws.nl

Ongeval Rosendaalseweg Arnhem: ‘Het was bizar om te zien’

Geplaatst op 7 maart 2017, om 19:43 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Bij een aanrijding op de Rosendaalseweg in Arnhem is dinsdag eind van de middag een vrouw gewond geraakt. De vrouw reed vanaf de Geitenkamp richting de rotonde met de Thomas à Kempislaan toen zij vlak voor de rotonde geramd werd door een tegemoetkomende auto.

Controle
Iets na vijf uur kwam een BMW cabriolet vanaf de rotonde richting de Geitenkamp toen het helemaal mis ging. De bestuurder gaf bij het wegrijden waarschijnlijk teveel gas waardoor hij de controle over het voertuig verloor.
De auto kwam gedeeltelijk op de verkeerde weghelft terecht, ramde daar een auto en vervolgens maakte hij een slinger van 180° graden. Het voertuig kwam achterwaarts tegen een boom en schoot daarna met een behoorlijke vaart tegen een geparkeerde auto aan.

Bizar
“De bestuurder van de grijze BMW liet mij eerst voorgaan bij de rotonde. Toen ik aan de overkant was hoorde ik achter mij dat er veel gas gegeven werd” verteld een getuige “Ik keek om en zag dat de auto met een gigantische vaart tegen een tegemoet komende auto aanreed. Hij maakt een slinger kwam met zijn achterkant tegen de boom, schoot toen weer naar voren en kwam recht op mij af. Gelukkig stond er een geparkeerde auto tussen” vervolgd de behoorlijk geschrokken vrouw.

Afgesloten
De Rosendaalseweg is tussen de rotonde met de Bosweg ongeveer een uur en een kwartier afgesloten geweest. De trolleybus die van de stad naar de Geitenkamp ging kon niet verder. Passagiers moesten noodgedwongen lopend hun weg vervolgen. Ook het verkeer had veel last van de aanrijding.

De bestuurster van de auto die geramd was, is ter controle naar het ziekenhuis Rijnstate vervoerd. Een kindje wat in de auto zat kwam met de schrik vrij. Hij kreeg van de politie en van de ambulanceverpleegkundige een knuffelbeer.

Bij de aanrijding raakten vermoedelijk alle drie de auto’s total-loss.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com