Brent (8) met Neuroblastoom zakt in elkaar net voor behandeling - GelreNieuws.nl

Brent (8) met Neuroblastoom zakt in elkaar net voor behandeling

Geplaatst op 14 april 2017, om 20:20 uur

DIEREN – Met de 8-jarige Brent, die de ziekte Neuroblastoom heeft, ging het afgelopen week slecht. Zo laten zijn ouders weten.

ZIE OOK: Kinderkanker is na jarenlange strijd weer terug bij 8-jarige Brent Greven

Brent heeft Neuroblastoom en hij heeft meerdere behandelingen met chemotherapie gehad. Nadat dit niet aansloeg, mocht hij meedoen aan een studie. Brent is hiervoor als tweede kind geselecteerd in Nederland om deel te nemen aan deze studie, op Europees gebied waren er al veel successen mee geboekt. Nadat zijn eerdere behandelingen goed aansloegen, had iedereen weer grote hoop kregen. Tot afgelopen dinsdag.

ZIE OOK: Nieuwe behandeling Brent met Neuroblastoom uit Dieren slaat aan

Brent zou dinsdag zijn reguliere dosis pillen krijgen maar zakte onverwachts volledig in elkaar, aldus zijn ouders. “Er is met veel kracht hard gevochten om hem er weer bij te krijgen. Brent heeft er onwijs hard voor moeten vechten, en dat heeft hij gedaan. Maar het voelt zo oneerlijk.” Aldus zijn ouders op de Facebookpagina van Stichting Brent.

Gelukssprongetje
Nu Brent drie dagen verder is, is hij weer stabiel. Al zijn draden zijn weer van zijn lichaam verwijderd, hij moppert weer, maakt weer grapjes en hij wilt weer knuffelen. Volgens zijn ouders zijn er weer veel mensen die een gelukssprongetje maken om hem vandaag weer zo te zien.

“Nu weer werken naar het opbouwen en natuurlijk op naar heel veel boevenstreken”, aldus zijn ouders.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto: Facebookpagina Stichting Brent