Dode na overval Arnhem is man (46), politie doet nieuwe oproep - GelreNieuws.nl

Dode na overval Arnhem is man (46), politie doet nieuwe oproep

Geplaatst op 1 april 2017, om 14:51 uur

foto: Roland Heitink / Persbureau HeitinkARNHEM – De politie heeft zaterdagmiddag het onderzoek afgerond in het huis waar donderdagavond een overval werd gepleegd. Vrijdag werd het onderzoek op straat al afgerond, daar werd een vermoedelijke overvaller dood op straat gevonden. Het onderzoek naar sporen rond de Limburgsingel is nu klaar.

Vrijdag is het lichaam van de dode man onderzocht. De politie heeft zijn identiteit kunnen vaststellen. Het blijkt een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te zijn. Uit het verdere onderzoek moet vast komen te staan of deze man ook daadwerkelijk de overvaller is. Ook wordt nog onderzocht of er meerdere overvallers waren.

Veel vragen
In de media en op sociale media wordt veel informatie gedeeld over deze zaak. Getuigen doen hun verhaal, met afbeeldingen worden de gebeurtenissen letterlijk in kaart gebracht. Ook de politie heeft veel vragen over de zaak gehad. Op dit moment kan het onderzoeksteam nog geen details delen over de zaak. Het gaat hier om een bijzondere zaak, slachtoffers zijn hier ook verdachten, en dat maakt dat het tijd kost om zorgvuldig de feiten helder te krijgen. Vanwege die zorgvuldigheid worden er voorlopig geen details bekend gemaakt. Ook wil het team voorkomen dat getuigen beïnvloed worden door informatie van de politie.

Getuigen gezien op camerabeelden
Want nog steeds is de politie op zoek naar getuigen. Uit camerabeelden die rond het huis zijn gemaakt waar de overval plaatsvond, blijkt dat er getuigen zijn die nog niet met de politie hebben gesproken. Dit zijn dus mensen die donderdagavond kort voor of kort na de overval over de Limburgsingel liepen. Het gaat dan om de periode van 21.00 uur tot 21.45 uur. Hebt u daar gelopen en mogelijk iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook het tipformulier op deze site invullen.

Oproep

Bewoners nog gehoord
De bewoners van het huis zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man die op straat werd gevonden. De politie neemt nu in verhoren de gebeurtenissen met hen door om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Het echtpaar is in verzekering gesteld, dat betekent dat ze drie dagen in de cel kunnen blijven als dat nodig is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com