Politie waarschuwt voor ‘Irish travellers’ in de omgeving van Arnhem - GelreNieuws.nl

Politie waarschuwt voor ‘Irish travellers’ in de omgeving van Arnhem

Geplaatst op 13 april 2017, om 00:00 uur

ARNHEM – De politie waarschuwt voor Ierse klusjesmannen. De zogeheten ‘Irish travellers’ zijn volgens de politie van Arnhem-Zuid de afgelopen tijd diverse keren in de omgeving gesignaleerd. De politie adviseert om niet met deze mensen in zee te gaan.

Het ‘werk’ van deze mannen bestaat veelal uit klusjes aan huis, waarbij men vaak veel te veel betaalt voor slecht geleverd werk. Op vaak intimiderende wijze weten de klusjesmannen veel geld los te krijgen. Deze klusjesmannen hebben het vaak voorzien op ouderen, die goed van vertrouwen zijn. De politie adviseert daarom ook om met ouderen in de omgeving hierover te praten, om hen voor dit soort praktijken te waarschuwen.

“Niet mee in zee”
Het dringende advies van de politie is: ga niet met mensen in zee die ongevraagd aan de deur komen om werkzaamheden aan of rondom uw woning uit te voeren.

De politie vraagt u om goed op te letten en verdachte situaties te melden of als ze bij u aan de deur staan. Denk hierbij aan voertuigen en busjes met een buitenlands kenteken.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com