Arrestatieteam en politiehonden bij open dag politie Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Arrestatieteam en politiehonden bij open dag politie Apeldoorn

Geplaatst op 12 mei 2017, om 15:17 uur

APELDOORN – Altijd al eens achter de schermen willen kijken van de politie? Of heb je een vraag aan de politie? Zaterdag 13 mei bent u van harte welkom bij de open dag van politie Apeldoorn. Onder andere het arrestatieteam verzorgd een demonstratie.

Om 13:00 uur wordt de open dag op een spectaculaire wijze geopend. Tot 16.00 uur hebben de bezoekers de mogelijkheid om binnen te kijken in het hoofdbureau aan de Europaweg. Onder begeleiding van politiemedewerkers wordt een uniek inkijkje geboden bij de meldkamer, de briefingsruimte, het cellencomplex en het servicecentrum.

Op het parkeerterrein laten politiemensen door middel van demonstraties een deel van het politiewerk zien. Er wordt door onder andere het arrestatieteam een demonstratie verzorgd en er zijn politiehonden aanwezig. Daarnaast zijn er verspreid over het terrein (binnen en buiten) diverse stands waar bezoekers meer te weten komen over het diverse werk van de politie. Er zijn ook verschillende voertuigen (o.a. motor, ME-bus) te bewonderen.

Win leuke prijzen
Alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn krijgen een uitnodiging voor de open dag. Daarbij zit ook een oproep aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar om mee te doen met ‘hoe vang je een boef?’. Alle creatieve inzendingen kunnen t/m 13 mei worden verstuurd via een PB op Facebook (Politie Apeldoorn) of kunnen worden ingeleverd bij het politiebureau aan de Europaweg. Woensdag 17 mei 2017 worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt.

Op de open dag zijn er ook prijzen te winnen voor kinderen t/m 12 jaar. Door met een prijsvraag mee te doen, maak je kans op mooie prijzen. Uit de juiste antwoorden worden de winnaars getrokken.

Kom op de fiets
Bent u van plan om langs te komen? Kom dan zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, volg dan de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Alle activiteiten zijn om 16.00 uur afgelopen.

Wilt u niks missen van de open dag? Klik dan op ”gaat” bij het evenement op Facebook.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com