Man van fiets beroofd in Duiven - GelreNieuws.nl

Man van fiets beroofd in Duiven

Geplaatst op 31 mei 2017, om 13:31 uur

DUIVEN – De politie is een onderzoek gestart na een beroving in Duiven, en is op zoek naar getuigen die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Een man werd dinsdagavond rond half negen beroofd van een elektrische fiets.

De man fietste over de Eltingerhof, waar twee mannen op een scooter hem dwongen om te stoppen. Het duo bedreigde het slachtoffer. Vervolgens is één van de verdachten met de fiets van het slachtoffer weggefietst, de andere ging er op de scooter vandoor.

Signalement van de twee daders
De scooterrijder is een blanke man van eind 20. Hij had een zwarte pet op met het New York Yankee logo. Hij had een zwarte jas aan, met opgestroopte mouwen. Op de bovenkant van zijn rechteronderarm had de man een donkerkleurige tatoeage. De man die achterop zat was ook blank en was kaal. Deze man had een zwarte jas aan.

​Hebt u deze mannen gezien in de omgeving van de Eltingerhof? Of hebt u dit duo op een andere plek rond Duiven gezien op dinsdagavond? Of herkent u één van deze mannen aan de hand van de beschrijving? Bel dan de politie via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com