14-jarig meisje lastig gevallen door negroïde man

Geplaatst op 1 juni 2017, om 19:59 uur

‘T HARDE – Op woensdag 31 mei omstreeks 17.15 uur is een 14-jarig meisje lastig gevallen door een negroïde man. Zij fietste over de Bovenheigraaf en reed in de richting van de Laanzichtweg in ’t Harde toen zij werd aangesproken door de man. Hij viel haar lastig maar zij wist er vandoor te gaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 14-jarige meisje kon zich vrij snel uit de voeten maken. Thuis werd de politie gewaarschuwd. Vandaag werd uitgebreid met het meisje gesproken. Zij kon een nauwkeurig signalement geven van de dader:

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Het gaat om een negroïde man met kroes haar van ongeveer 25 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 1.80 en 1.90 lang. Hij droeg op dat moment een donker blauwe broek met een grijs T-shirt waarover hij een zwart vest droeg. Hij sprak accentloos Nederlands.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook