Getuigen en omstanders gezocht na extreme achtervolging door Arnhem - GelreNieuws.nl

Getuigen en omstanders gezocht na extreme achtervolging door Arnhem

Geplaatst op 1 juni 2017, om 20:46 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – De politie in Arnhem heeft een motorrijder aangehouden na een wilde achtervolging. De politie is hiervoor op zoek naar getuigen die de motorrijder hebben zien rijden of mensen die aan de kant moesten springen voor de extreme rit van de man.

Bekende
Een agent in een opvallende politie auto wilde de motor, een zogenaamde MP3, controleren omdat hij de berijder een aantal weken hiervoor betrapt had op het rijden zonder rijbewijs. De motor ging er vandoor toen hij werd staande gehouden

De man reed met meer dan honderd kilometer per uur over fietspaden en over het Velperplein. De route die de man aflegde was vanaf het Musis Sacrum, naar het Velperplein, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat om vervolgens het tunneltje onder het spoor door te gaan naar de Rosendaalsestraat. Hier is de man gecrasht en aangehouden. Hij is behandeld door het ambulancepersoneel.

Getuigen?
De politie zoekt specifiek getuigen die de extreme rit van de man hebben gezien en/of gefilmd. Ook zoeken zij de mensen die vanwege het gevaar aan de kant moesten springen voor de extreme rit van de man. De man reed met extreme snelheden over fietspaden en haalde overtrad alle verkeersregels om aan de politie te kunnen ontkomen. De man reed op een driewielige motor met een witte helm.

Getuigen of betrokkenen kunnen de politie van Arnhem bellen op 0900-8844. Mensen die andere relevante informatie hebben, kunnen ook bellen naar het nummer.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook