22-jarige man op straat beroofd door twee jongens

Geplaatst op 9 juli 2017, om 13:01 uur

foto: Jean-Marc RegelinkAPELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving van een 22-jarige man uit Apeldoorn. De man werd in de nacht van zaterdag op zondag 9 juli op het fietspad nabij Kanaal-Zuid belaagd en van zijn portemonnee beroofd.

De man fietste rond 05.00 uur vanuit het centrum over het fietspad van de Matenpoort in de richting van de Laan van Kuipershof (fietspad loopt parallel aan Kanaal-Zuid). Plotseling kwam er een jongen uit de struiken die hem aanviel waardoor het slachtoffer kwam te vallen. Het slachtoffer gaf zich niet zomaar gewonnen en verzette zich tegen zijn belager. Toen er echter nog een andere jongen bij kwam die hem ook begon te slaan, kon het slachtoffer niet anders dan zijn portemonnee afstaan. Na de beroving gingen de twee jongens er te voet vandoor in de richting van het centrum. Het slachtoffer had diverse verwondingen aan zijn hoofd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Het slachtoffer schat de twee jongens op 18 jaar. Ze waren beide rond de 1.60 en 1.65m lang. Beide droegen een donkergekleurd vest of trui met een capuchon.

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze beroving. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 8844.