Bewoner gewond bij gewapende woningoverval in Wehl

Geplaatst op 27 juli 2017, om 09:29 uur

foto: Patrick ApenhorstWEHL – De bewoner van een huis aan de Julianalaan in Wehl is vanochtend vroeg gewond geraakt nadat hij in huis was overvallen door twee nog onbekende personen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

Een familielid van het 59-jarige slachtoffer trof de man rond 07.30 uur gewond aan in zijn huis en waarschuwde de politie. Volgens een eerste verklaring van het slachtoffer is de man in de vroege ochtenduren in huis overvallen en bedreigd met een wapen. Ook werd hij mishandeld waarbij hij de verwondingen had opgelopen. Het zou gaan om twee nog onbekende mannen. Het is nog onbekend wat er precies is buitgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie doet vandaag sporenonderzoek. Ook hoopt de politie aan de hand van een buurtonderzoek meer duidelijkheid te verkrijgen over wat er precies gebeurd is. Getuigen, die iets hebben gezien of gehoord of die de afgelopen dagen iets verdachts is opgevallen in de buurt worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook