Gewapende overval op cafetaria; dader vlucht op fiets - GelreNieuws.nl

Gewapende overval op cafetaria; dader vlucht op fiets

Geplaatst op 23 juli 2017, om 14:25 uur

APELDOORN – Zaterdagavond rond 23.30 uur werd een cafetaria aan de Snijdersplaats in Apeldoorn overvallen door een onbekende man.

De dader kwam binnen via de achterzijde van het cafetaria. Tijdens de overval waren er drie medewerkers aanwezig. De dader dreigde met voorwerp wat op een vuurwapen leek. Hij ging er met een onbekend geldbedrag op de fiets vandoor. Er raakte niemand gewond.

Signalement
De overvaller was ongeveer 1.80 meter lang en heeft een slang postuur. Hij sprak met een buitenlands accent, droeg een bivakmuts en was donker gekleed. Ook droeg hij een soort regenjas met een sporttas om zijn schouder.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook