Kat twee keer beschoten in Dieren

Geplaatst op 17 juli 2017, om 22:22 uur

foto: GelreNieuwsDIEREN – Een kat was afgelopen zaterdag in Dieren beschoten, de kogels zaten nog in zijn lijf. Gezien het aantal kogeltjes is er tenminste twee keer op het beestje geschoten. De eigenaresse heeft geen idee wie dit gedaan zou kunnen hebben.

Volgens de eigenaresse kwam de kat zaterdagochtend rond 10:30 uur thuis met veel pijn. De eigenaresse is vervolgens met de kat naar de dierenarts geweest, gezien de kat ook koorts bleek te hebben. Vervolgens kon de kat mee naar huis. Die avond ging het met de kat niet beter en is ze rond 23:30 uur opnieuw naar de dierenarts geweest en kreeg de kat een morfinespuit en zou, als het niet beter ging, maandag moeten terug komen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Beschoten
Maandag ging de eigenaresse met de kat terug omdat het nog steeds niet beter ging met het beestje. Bij de dierenarts is een foto gemaakt van de kat en daar bleek dat de kat is beschoten, de kogels zaten nog in zijn lijf. De eigenaresse vermoedt zelf dat het gebeurd is in de buurt van de Dr. Kuyperstraat en de Lindelaan. Dit zou dan gebeurd moeten zijn op vrijdagavond, zaterdagnacht of -ochtend voor 10:30 uur.

‘Zodra de kogels eruit zijn, ga ik aangifte doen’, aldus de eigenaresse. ‘Naar verwachting gebeurd dit dinsdag en dan is het hopen dat het verder geen vitale organen geraakt heeft.’

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook