Kaartjesactie voor laatste verjaardag ongeneeslijke zieke Brent - GelreNieuws.nl

Kaartjesactie voor laatste verjaardag ongeneeslijke zieke Brent

Geplaatst op 13 juli 2017, om 18:17 uur

DIEREN – Brent, nu 8 jaar, is ongeneselijk ziek en 28 juli is zijn verjaardag. Dit zal helaas zijn laatste zijn, melden de ouders van Brent aan GelreNieuws. Brent vraagt om kaartjes voor zijn verjaardag, als laatste wens.

De 8-jarige Brent is ongeneselijk ziek, hij heeft Neuroblastoom (kinderkanker). Woensdag werd bekend gemaakt dat de komende verjaardag, op 28 juli wanneer hij 9 jaar oud wordt, zijn laatste verjaardag zal zijn.

Chantal en Ruud Greven, de ouders van Brent, geven aan dat hij een glimlach op zijn gezicht krijgt van elk leuk kaartje.

 Als u een kaartje wil sturen, kan dat naar onderstaand adres:

Brent Greven
Fazantlaan 17
6951 JJ Dieren
(Tip voor de kaartjes: Brent is dol op husky honden, kittens en Pokémon)

Achtergrond informatie
Sinds begin 2013 volgt GelreNieuws de situatie van Brent al op de voet. Zo is er in begin augustus 2013 is er een benefietmiddag georganiseerd voor Brent in Apeldoorn en later in augustus 2013 is er een benefietmiddag georganiseerd in Beekbergen waarvoor speciaal Yes-R kwam optreden voor deze dappere man. Eind 2013 werd er nog een speciale middag georganiseerd voor Brent waarin hij met een limousine werd opgehaald en zijn grote droom uit kwam. Na 5 maanden voor behandeling in Amerika te zijn geweest komt Brent op 22 mei 2014 weer aan op Schiphol, onder gejuich van vrienden en familie. Een aantal maanden daarna werd hij genezen verklaard.

Twee jaar later begon de strijd weer, nadat er opnieuw neuroblastoom was ontdekt. Na vele behandelingen hebben gehad kwam dinsdag het nieuws binnen bij de familie.