Artikel

‘Verjaardag 8-jarige Brent Greven uit Dieren vermoedelijk zijn laatste’

Geplaatst op 12 juli 2017 02:09 | Laatst bijgewerkt op 16 september 2017 16:42

DIEREN – ‘Verslagen en verdrietig zijn we…… En zo ontzettend stil.’ Met deze zin begint het Facebookbericht van de familie van de 8-jarige Brent Greven uit Dieren dinsdagavond om het vreselijke nieuws naar buiten te brengen. De neuroblastoom (kinderkanker) is explosief toegenomen.

Sinds begin 2013 volgt GelreNieuws de situatie van Brent al op de voet. Zo is er in begin augustus 2013 is er een benefietmiddag georganiseerd voor Brent in Apeldoorn en later in augustus 2013 is er een benefietmiddag georganiseerd in Beekbergen waarvoor speciaal Yes-R kwam optreden voor deze dappere man. Eind 2013 werd er nog een speciale middag georganiseerd voor Brent waarin hij met een limousine werd opgehaald en zijn grote droom uit kwam. Na 5 maanden voor behandeling in Amerika te zijn geweest komt Brent op 22 mei 2014 weer aan op Schiphol, onder gejuich van vrienden en familie. Een aantal maanden daarna werd hij genezen verklaard.

Twee jaar later begon de strijd weer, nadat er opnieuw neuroblastoom was ontdekt. Na vele behandelingen hebben gehad kwam dinsdag het nieuws binnen bij de familie.

We zijn lamgeslagen en kapot van verdriet…
Maar zullen lachen als ons rijkdom compleet bij ons is…..
En gaan puur genieten met ons 5e en de gegeven tijd samen….
Chantal Greven – moeder van Brent

Het is niet bekend gemaakt of Brent nog behandeld gaat worden. Wel laat de familie weten dat ze hopen op een stil wonder.

foto archief 2013: