Omstanders treffen in Arnhem bebloede man aan na mishandeling

Geplaatst op 8 juli 2017, om 14:53 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – De politie in Arnhem kreeg vrijdag rond 17.50 uur een melding van omstanders die een bloedende man hadden aangetroffen op de kruising Klarendalseweg met de Verlengde Paulsstraat in Arnhem. De man heeft onder andere hoofdletsel opgelopen

De man, een 44-jarige man uit Arnhem, zou door twee mannen op de Klarendalseweg op zijn hoofd zijn geslagen. De mannen zouden daarna in een auto zijn weggereden. De man verloor regelmatig het bewustzijn en is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij aan zijn verwondingen is behandeld. Hij kon in de loop van de avond het ziekenhuis verlaten. De aanleiding voor het incident is niet duidelijk.

Donkerblauwe Ford Focus
Agenten zijn direct met een onderzoek gestart. Zo werd in de omgeving uitgekeken naar de auto en werd met getuigen gesproken. Die wisten te vertellen dat het om twee blanke mannen zou gaan die vermoedelijk in een donkerblauwe Ford Focus waren weggereden. Helaas werden de verdachten niet meer aangetroffen.

De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien wat hiermee te maken kan hebben, dan kunt u bellen met 0900 8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook