Tweede en derde verdachte vast voor ernstige mishandeling Warnsveld - GelreNieuws.nl

Tweede en derde verdachte vast voor ernstige mishandeling Warnsveld

Geplaatst op 23 juli 2017, om 17:32 uur

foto: Politie Oost GelreWARNSVELD – De politie heeft in verband met de ernstige mishandeling anderhalve week geleden in Warnsveld, een tweede en een derde verdachte aangehouden. Zij worden verdacht van zware mishandeling.

De ernstige mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 juli. Het slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis. Vorige week werd al een 25-jarige inwoner van Zutphen aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten maar blijft verdachte. De andere twee verdachten, die zaterdagmiddag werden aangehouden zijn een 26-jarige vrouw uit Brummen en een 34-jarige man uit Zutphen.

De mishandeling vond die nacht omstreeks 03.00 uur plaats aan de Breegraven in Warnsveld. Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Warnsveld, liep over de Breegraven, ter hoogte van de Lidl, toen er ineens een auto stopte. Uit de auto stapten twee mannen die het slachtoffer in zijn gezicht sloegen. Het slachtoffer raakte hierdoor ernstig gewond in zijn gezicht en raakte buiten bewustzijn. Hij werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet in belang van het onderzoek geen nadere mededelingen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com