Winkelier neergestoken in Nijmegen, dader meldt zich

Geplaatst op 28 juli 2017, om 11:20 uur

NIJMEGEN – Een 35-jarige man uit Rhenen is donderdagmiddag ernstig gewond nadat hij diverse steekwonden had opgelopen. het incident vond plaats in het Winkelcentrum Dukenburg. Het slachtoffer is buiten levensgevaar maar blijft voorlopig nog in het ziekenhuis.

Een 37-jarige Nijmegenaar meldde zich eind van de avond op het politiebureau.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Na de melding gingen diverse eenheden ter plaatse. Ook de ambulance was gewaarschuwd. De agenten zochten naar de dader en troffen even later het slachtoffer bloedend op de grond aan. Een passant verleende eerste hulp. Het slachtoffer was bij kennis. Als snel werd duidelijk wie de dader was en werd in de wijde omgeving naar de verdachte uitgekeken. De politie sprak met getuigen en heeft beeldmateriaal veiliggesteld. Forensische opsporing deed onderzoek op de plek van het steekincident. De verdachte werd thuis niet aangetroffen maar meldde zich later op de avond op het politiebureau in Nijmegen. Hij werd ingesloten. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Hulpverleenster
Dankzij de vrouw die eerste hulp verleende aan het slachtoffer heeft hij het mogelijk overleefd. De politie zou graag met deze vrouw in contact komen via het telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook