48-jarige Apeldoorner loopt bloedneus op na gevecht met de agenten

Geplaatst op 11 augustus 2017, om 20:57 uur

foto: Simon RijnbendeAPELDOORN– Een 48-jarige Apeldoorner is donderdagmiddag in zijn woonplaats door de politie opgepakt omdat hij in een gestolen auto reed. De man ramde bij zijn aanhouding twee auto’s waaronder een politieauto.

Agenten zagen rond 15.30 uur op de Molenstraat-Centrum een gestolen auto staan zonder bestuurder. Ze besloten de auto een tijdje onopvallend in de gaten te houden tot er wellicht een bestuurder bij kwam. Een uur later verscheen de Apeldoorner, die instapte en weg wilde rijden. Daarop blokkeerden de agenten de auto met hun dienstauto. De Apeldoorner schakelde daarop achteruit en ramde een achter hem staande auto. Vervolgens reed hij vooruit en ramde de politieauto. De agenten wisten de man achter het stuur te trekken en aan te houden. Daarbij stribbelde de man hevig tegen maar hij kon door de agenten worden overmeesterd. De Apeldoorner zit voorlopig vast.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bij het voorval raakte verder niemand gewond, behalve de Apeldoorner zelf: die liep door het gevecht met de agenten een bloedneus op.