Gerard Willemsen vermist: familie en hulpverleners ernstig ongerust

Geplaatst op 11 augustus 2017, om 12:12 uur

foto: PolitieDRUTEN – De politie doet onderzoek naar de vermissing van een 51-jarige man uit Druten. Hij is zondag vertrokken uit een instelling waar hij woont. Sindsdien is hij spoorloos. De familie en hulpverleners maken zich ernstig zorgen en hebben de hulp van de politie ingeroepen.

Het gaat om Gerard Willemsen. Hij woont in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Gerard is zondag (6 augustus) op zijn fiets vertrokken na een conflict met zijn verzorgers. Gerard is al eerder weggelopen. Hij is verstandelijk beperkt en autistisch.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie kijkt naar hem uit. Zijn signalement is verspreid onder politieagenten in Nederland, zodat ze kunnen reageren als ze hem tegenkomen. Ook de hulp van burgers wordt nu gevraagd. Hebt u Gerard gezien? Herkent u hem aan de hand van de foto en/of het signalement?

Het signalement van Gerard:
Gerard is een blanke man en heeft een normaal postuur. Hij is 1.75 meter lang en kort opgeschoren blond/grijs haar. Bij zijn vertrek droeg hij een crèmekleurig petje met groene schoenen. Hij had een groen vest aan met een beige broek.

Vertrokken
Gerard is zondag vertrokken op een zilver/grijze Gazelle Eclipse. Hij had zijn regenpak bij zich en zijn telefoon. Uit onderzoek is gebleken dat de telefoon uit staat.

Hebt u informatie over Gerard, of hebt u hem deze week gezien? De politie komt dan graag met u in contact. U kunt ons bellen via 0900-8844. Ook kunt u uw melding via het tipformulier doen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook