Zoekactie naar vermiste man met speurhonden en duikers in Arnhem - GelreNieuws.nl

Zoekactie naar vermiste man met speurhonden en duikers in Arnhem

Geplaatst op 11 augustus 2017, om 11:50 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – De politie heeft vrijdag in de Neder-Rijn bij Arnhem vergeefs gezocht naar een vermiste man. Het gaat om een 26-jarige inwoner van de stad.

Een wandelaar meldde vrijdagochtend de vondst van wat kleren op de zuidelijke oever van de Neder-Rijn nabij de Malburgse Bandijk. Agenten gingen op onderzoek uit en vonden tussen de kleding ook een identiteitsbewijs. Dat bleek te zijn van de 26-jarige Arnhemmer. Navraag leerde dat de man sinds donderdagavond voor het laatst was gezien in het centrum.

Speurhonden
Omdat niet duidelijk was wat er precies was gebeurd besloot de politie in samenwerking met de brandweer een zoekactie te houden in het water rondom de vindplaats van de kleding. Daarbij werd onder meer gebruik gemaakt van een speurhond van de politie en speurhonden van vrijwilligers. Ook is er gedregd. De zoekactie heeft tot dusver geen resultaat opgeleverd. De zoekactie werd omstreeks 15.00 uur gestaakt.

De politie doet nog wel onderzoek om te achterhalen waar de vermiste Arnhemmer nu is en waar hij de uren voor zijn vermissing is geweest. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com