Man (24) uit Beekbergen toch niet overleden na zware botsing

Geplaatst op 11 augustus 2017, om 10:24 uur

foto: Jean-Marc RegelinkOTTERLO – Op de N304 (Apeldoornseweg) tussen Otterlo en Hoenderloo is vrijdagochtend een 24-jarige man uit Beekbergen zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto. De man is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De jongeman is toch niet overleden.

Het ongeval vond om 08.20 uur plaats. De 24-jarige man fietste over het fietspad langs deze weg en stak op enig moment de N304 over, waarbij hij de naderende automobilist kennelijk niet of niet op tijd opmerkte. De automobilist kon de fietser niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Verontschuldiging
Diverse omstanders schoten direct te hulp om eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten waren ook snel ter plaatse. Het slachtoffer bleek zwaar gewond te zijn geraakt en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie was de man in het ziekenhuis in de loop van de ochtend aan zijn verwondingen overleden. Dit bleek echter door een interne communicatiefout niet het geval en de politiewoordvoerder biedt hiervoor haar verontschuldigingen aan.

De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook
foto: Jean-Marc Regelink

foto: Jean-Marc Regelink

foto: Jean-Marc Regelink

foto: Jean-Marc Regelink