Grote ravage na plofkraak op pinautomaat in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Grote ravage na plofkraak op pinautomaat in Doetinchem

Geplaatst op 16 augustus 2017, om 06:02 uur

DOETINCHEM – – In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 03.10 uur, werd de omgeving van de Bongerd in Doetinchem opgeschrikt door enorme knallen. De explosies waren het gevolg van een plofkraak op een pinautomaat van de Rabobank die in de zijgevel van een dierenspeciaalzaak zat. De zijgevel van het pand lag er volledig uit. De kluis bleef onbeschadigd. Het is nog onduidelijk of er wat is buitgemaakt. De dierenspeciaalzaak maakt deel uit van een winkelcentrum. Niemand raakte gewond. Het winkelcentrum is voor onderzoek afgesloten.

De politie sprak al met diverse omwonenden. Het lijkt erop dat er twee mannen op een scooter betrokken zijn geweest bij de plofkraak. Kort na de explosies is gezien dat deze wegreden in de richting van de Plattenburgstraat en door naar het centrum. Ook zou er rond dat tijdstip een auto zijn weggereden over de Plattenburgstraat in de richting van de Kruidenlaan.

De politie zal vandaag verder gaan met het buurtonderzoek en camerabeelden veiligstellen. Als er mensen zijn waarmee de politie nog niet gesproken heeft maar die wel informatie hebben die belangrijk zou kunnen zijn neemt u dan contact op met de politie.

Getuigen
Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook







foto: Roland Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com