Twee woningen bekogeld met molotovcocktails - GelreNieuws.nl

Twee woningen bekogeld met molotovcocktails

Geplaatst op 15 augustus 2017, om 13:25 uur

WADENOIJEN / BEUNINGEN – Maandagavond omstreeks 23.45 uur zijn tegen een woning gelegen aan de Bommelweg in Wadenoijen twee molotovcocktails gegooid. Één zette het kozijn van de woning in vlammen. De brand werd op tijd ontdekt en geblust, zodat erger kon worden voorkomen. De vermoedelijke daders reden weg op een scooter.

Verder is bekend dat zij donkere kleding droegen. De politie stelde sporen veilig en hoopt op getuigen die wat gezien of gehoord hebben.

Beuningen
In Beuningen was het ook raak. Daar hadden onbekenden het voorzien op een woning aan de Haagstraat. Daar gebeurde het omstreeks 00.50 uur. De bewoners waren wakker geworden en vonden in de voortuin spullen die gebruikt worden voor het maken van een molotovcocktail. Zij hebben zelf de brand geblust. Ook hier stelde de politie sporen veilig voor het onderzoek.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook