Tim Hofman na mishandeling in Nijmegen: “Ik moet nu zes weken door een rietje eten”

Geplaatst op 14 augustus 2017, om 21:48 uur

NIJMEGEN – Bij de 29-jarige BNN-presentator Tim Hofman is de kaak in twee stukken geslagen door een Nijmeegse vastgoedhandelaar Ton Hendriks. Hierdoor moet hij nu zes weken door een rietje eten.

Tim Hofman was in Nijmegen om een nieuwe aflevering te maken van #BOOS. BNN bevestigt tegenover De Gelderlander dat Hofman en zijn team werden belaagd. “Tim en de cameraman zijn daarbij in het ziekenhuis beland. We verzamelen nu de feiten om o.a. onze vervolgstappen te bepalen.” Na behandeling in het ziekenhuis blijkt dat de kaak in twee stukken is geslagen, zoals Tim zelf op Instagram meldt. Tim geeft ook aan:  doordat mijn kaak doormidden is, moet ik nu zes weken door een rietje eten.”Hij geeft aan dat hij ook een cameraman is in het ziekenhuis beland, hij maakt het naar omstandigheden goed. “De rest van het team is OK.”

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

ZIE OOK: Tim Hofman het ziekenhuis ingeslagen door pandjesbaas uit Nijmegen

Tom Hendriks liet weten dat hij uit zelfverdediging handelde. “Tim probeerde mij te slaan. Toen sloeg ik terug.” De vastgoedhandelaar gaat aangifte doen tegen de programmamaker wegens huisvredebreuk. Tim Hofman kwam vandaag, vanwege de uitzending van #BOOS, onaangekondigd het kantoor van Ton Hendriks binnen om beelden te maken. Volgens de vastgoedhandelaar werd daarbij onder andere een confettikanon afgeschoten. “We hebben Tim drie keer gevraagd te vertrekken, maar dat deed hij niet”, aldus Ton tegenover De Gelderlander.

Dat Tim inmiddels in het ziekenhuis zou liggen, vindt Ton merkwaardig. Volgens hem was er niet eens bloed te zien.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook