(advertorial) Heeft uw auto ook een fijne vakantie gehad?

Geplaatst op 11 september 2017, om 13:58 uur

APELDOORN – U heeft er waarschijnlijk een welverdiende vakantie opzitten. Maar geldt dat ook voor uw auto? Wat voor u vaak een moment van rust is, is voor uw auto juist hard werken. Het is voor u ‘lekker naar het zuiden’ maar voor de auto zijn het veel intensieve kilometers, met volle bepakking onder hoge temperaturen. Dat is een behoorlijke belasting voor banden, motor, remmen maar ook bijvoorbeeld de airco.

Premio houdt rekening met uw auto. Daarom loopt de vakantiecampagne ook t/m september. Dat geeft u de mogelijkheid om ook uw auto in het zonnetje te zetten. Tijdens de zomer lopen er interessante acties op banden, accesoires en onderhoud. Wat denkt u van een tankkaart bij een set banden of een aircocheck en onderhoudsbeurt voor een aangepast tarief? En als u uw auto echt wil verwennen, dan zijn de velgenacties wellicht een uitkomst. Laat u zich informeren en verrassen door Premio.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Premio Van Essen is dé specialist op het gebied van banden en wielen, nieuw en gebruikt. Of u nu langskomt met een personenauto, een kampeervoertuig, een motor of een aanhangwagen, bij Van Essen vindt u wat u nodig heeft. U kunt rekenen op de nieuwste technieken, zoals balanceren met infrarood en onder hogedruk. Tevens bieden ze ook een groot aantal serviceproducten voor uw auto, camper of caravan. Zoals onderhoud, APK en aircoservice. U kunt vertrouwen op goed opgeleide medewerkers, de laatste technieken, scherpe prijzen en het juiste advies. Premio Van Essen doet er alles aan om uw rijplezier te vergroten. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Dat is Premio Van Essen!

Bezoek www.van-essen.nl voor alle lopende acties of meer informatie.

Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn
T: 055-720 08 80
E: [email protected]