Drugs en verboden wapens bij clubhuizen Satudarah

Geplaatst op 30 september 2017, om 14:43 uur

APELDOORN/BEVERWIJK- Bij de doorzoekingen van de clubhuizen van motorclub Satudarah in Apeldoorn en Beverwijk (Noord-Holland) zijn vrijdagavond en vannacht drugs en wapens in beslag genomen bij leden van de zogenoemde Outlaw Motorcycle Gang (OMG).

In Apeldoorn legde de politie beslag op administratie, wiet, ruim 4000 euro contant geld en een vlindermes. In het clubhuis zelf zijn wikkels met restanten cocaïne en pepperspray aangetroffen. In het clubhuis stond ook veel sterke drank in strijd met de vergunning.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Beverwijk
In Beverwijk zijn twee leden van Satudarah aangehouden vanwege overtreding van de Opiumwet. Verder is beslag gelegd op munitie, messen, een boksbeugel, een slagstootwapen, een creditcardmes, wikkels met cocaïne, administratie en telefoons, waaronder tien zogenoemde PGP-toestellen. Dergelijke toestellen worden vaak in het criminele milieu gebruikt om communicatie af te schermen voor politie en justitie. Er zijn in Beverwijk ook openstaande boetes geïncasseerd tot een bedrag van meer dan 1200 euro en er is beslag gelegd op 1750 euro contant geld.