Dode in woning Arnhem is 32-jarige transgender

Geplaatst op 30 september 2017, om 13:13 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – Het rechercheonderzoek naar aanleiding van de vondst vrijdagmiddag 29 september van een dode in een huis aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem is nog in volle gang. Het slachtoffer is vermoedelijk een 32-jarige transgender met vrouwelijke lichaamskenmerken. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog niet afgerond. Wel is al duidelijk dat het niet de bewoner is van het pand.

ZIE OOK: Lichaam gevonden in woning Arnhem

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Na de vondst van het lichaam is het huis en de directe omgeving afgezet voor sporenonderzoek. Dit zal zeker nog enkele dagen duren, tot die tijd blijft de afzetting ook gehandhaafd en zal de PD-unit bij het huis blijven staan. Verder is vrijdag naar sporen gezocht met behulp van een speurhond. Dat is een standaardprocedure. Ook zijn er door de politiehelikopter luchtfoto’s gemaakt om het huis en de omgeving in beeld te brengen ten behoeve van het onderzoek.

Sectie
Vandaag, zaterdag 30 september, wordt sectie verricht op het lichaam. Daaruit zal ook de doodsoorzaak moeten blijken. Ondanks diverse geruchten dat er bij dit misdrijf, wat de politie onderzoekt, zou zijn geschoten is daar tot op heden niet van gebleken. Wat er wel precies is gebeurd hoopt de politie aan de hand van sporen en getuigen te achterhalen.

De politie roept daarom nog steeds getuigen, die nog niet met haar hebben gesproken, op te reageren. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844, maar ook via het tipformulie. Daarnaast kunnen getuigen ook informatie kwijt via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of digitaal via de website.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook