Engelse militairen zwemmen poedelnaakt de Rijn over in Arnhem

Geplaatst op 18 september 2017, om 05:46 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Zondagavond kreeg de politie een melding dat er twee mannen aan de noordzijde in de Rijn waren gesprongen. Omdat ze niet wisten waarom de mannen dat deden, gingen de agenten met spoed ter plaatse.

Daar troffen de agenten drie mannen aan ter hoogte van het Airborne Museum aan de Rijnkade. Twee van hen hadden een setje kleren vast. Omdat ze geen van allen natte kleren aan hadden, vroegen de agenten waar de mannen die de duik hadden genomen waren gebleven. “They’re allready out”, was het antwoord. Toen ging er bij de politie een lampje branden. Ze hadden te maken met Engelse militairen. Dit laat de politie van Arnhem-Noord op Facebook weten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Poedelnaakt
Toen klonk er geschreeuw vanaf de John Frostbrug. Daar renden de twee zwemmers, geheel naakt. Ze waren naar de overkant gezwommen en kwamen via de brug weer terug.

“Hoewel we deze gevaarlijke actie afkeurden, konden we er stiekem ook wel om lachen. Zeker gezien de herdenking van Operation Market Garden dit weekend”, aldus politie Arnhem-Noord.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook