Wederom ongeval op A73 bij Nijmegen, ditmaal bij oprit Dukenburg

Geplaatst op 17 september 2017, om 21:19 uur

NIJMEGEN – Zondagavond heeft er wederom een ongeval plaatsgevonden op de A73 bij Nijmegen. Ditmaal reed, na een botsing tussen twee voertuigen, een auto het talud af ter hoogte van oprit Dukenburg.

Één auto reed op de A73, komend vanuit de richting Cuijk en reed naar Nijmegen. De andere auto kwam vanuit tegenovergestelde richting op de A73. Beiden nemen ze rond 20:30 uur de afrit bij Dukenburg. Ter hoogte van de oprit richting Beuningen en de Van Boetbergweg in Nijmegen, kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Door deze botsing is één auto het talud afgereden en onderaan door een hekwerk gereden, waarna het voertuig tegen een boom tot stilstand kwam. De andere auto is op de oprit stil gaan staan in afwachting van de hulpdiensten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

A73
Eerder vandaag gebeurde er ook twee ongelukken op de A73 bij Nijmegen. Omstreeks 12:35 uur een automobilist een lantaarnpaal eruit. Vervolgens om iets na 16:00 uur kwamen vier auto’s met elkaar in botsing ter hoogte van de bocht bij de Neerbosscheweg.

De ambulancebemanning heeft de betrokken personen nagekeken. Niemand is gewond geraakt en vervoerd naar het ziekenhuis. De betrokken voertuigen zijn even later afgesleept.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Luuk Merkus