Mannen uit Nijmegen aangehouden voor dodelijke schietpartij - GelreNieuws.nl

Mannen uit Nijmegen aangehouden voor dodelijke schietpartij

Geplaatst op 11 oktober 2017, om 13:15 uur

foto: Patrick ApenhorstOSSENDRECHT / NIJMEGEN – De politie heeft gisteren en vandaag in totaal drie mensen aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht.

De 37-jarige man werd destijds ’s nachts rond 1.30 uur door agenten dood in de woning in Ossendrecht gevonden. Hij bleek doodgeschoten. Ook werd een hennepkwekerij in het huis aangetroffen. Op de zaak werd een team grootschalige opsporing gezet. Het (digitale) buurtonderzoek en het uitgebreide rechercheonderzoek leidde na veel speuren naar een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze werd dinsdagmorgen in haar woning aangehouden.

Tekst loopt door onder advertentie



Politiecellencomplex
Woensdagmorgen werden in Nijmegen twee inwoners (33 en 36 jaar) uit deze plaats aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal en heeft ze voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

Verhoren
De vrouw is de afgelopen dagen verhoord en wordt donderdag voor de Rechter-Commissaris geleid. Nadat de Nijmegenaren in West-Brabant zijn aangekomen, zullen zij verhoord worden.

Meer aanhoudingen
Getuigen zagen dat destijds na het schietincident ongeveer acht mensen bij de woning wegrenden. De politie sluit daarom niet uit dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook




WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com