Medewerkster pakketdienst beroofd van lading in Apeldoorn - GelreNieuws        

Medewerkster pakketdienst beroofd van lading in Apeldoorn

Geplaatst op 15 oktober 2017, om 16:42 uur

foto: Simon RijnbendeAPELDOORN – Een medewerkster van een pakketdienst is gisteren het slachtoffer geworden van een brutale beroving van de nog door haar af te leveren goederen. Het incident vond zaterdagmiddag plaats, omstreeks 12.30 uur in de Edisonlaan in Apeldoorn. Er raakte niemand gewond.

De medewerkster belde op een adres in de Edisonlaan aan en werd direct het portiek van de flat ingetrokken. Drie gemaskerde mannen hielden haar vast en één van hen dreigde met een mes. De autosleutel werd afgepakt en uit haar auto werden een aantal goederen weggenomen. De sleutel werd weer aan haar teruggegeven en vervolgens ging het drietal er vandoor. De politie startte kort na de beroving met het onderzoek en zette de portiek af en deed uitgebreid onderzoek. Ook de bestelbus werd voor nader onderzoek meegenomen.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de beroving. Of heeft u voor de beroving iets opvallends gezien of heeft u opnames gemaakt of andere informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.