Politie zoekt vergeefs naar daders van inbraak in horecapand

Geplaatst op 2 oktober 2017, om 17:23 uur

EDE – In de nacht van zondag op maandag rond 00.55 uur vond een inbraak plaats in een horecagelegenheid aan de Rijksweg. Diverse automaten werden opengebroken, maar of er buit is meegenomen is nog onduidelijk. In elk geval één maar vermoedelijk méér verdachten gingen er over een hek vandoor, waarop de politie met diverse eenheden een zoekactie startte. De verdachten werden niet meer aangetroffen, de zaak wordt verder onderzocht.

De verdachten zijn de Rijksweg overgestoken en vervolgens over een sloot en hekwerk gevlucht. Agenten zetten het terrein af en hebben de omgeving afgezocht. Daarbij zijn onder andere een diensthond en helikopter ingezet. Ook in de eenheid Midden-Nederland vond een deel van het onderzoek plaats. In een achtergelaten voertuig werden enkele spullen aangetroffen die voor het onderzoek in beslag werden genomen.

De politie doet verder onderzoek waaronder sporenonderzoek door forensische opsporing. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook