Gewonde fietsster aanrijding Oosterbeek overleden - GelreNieuws.nl

Gewonde fietsster aanrijding Oosterbeek overleden

Geplaatst op 2 oktober 2017, om 18:08 uur

foto: Patrick ApenhorstOOSTERBEEK – Vrijdag 29 september om 14.00 uur vond een aanrijding plaats met dodelijke afloop. De aanrijding was tussen een bestelbus en een fietsster en vond plaats op de Wilhelminastraat. De 91-jarige bestuurster van de fiets, inwoonster van Oosterbeek, raakte aanvankelijk gewond maar overleed later in het ziekenhuis. De politie vraagt getuigen van de aanrijding om zich te melden.

ZIE OOK: Fietsster gewond bij aanrijding in Oosterbeek

De bestelbus stond aan de rechterzijde van de weg half op de stoep geparkeerd, in de richting van de Jacobaweg. Bij het wegrijden raakte de bestuurder, een 46-jarige man uit de gemeente Rijssen-Holten, de hoogbejaarde fietsster. Zij kwam hierdoor ten val. Na onderzoek ter plaatse door ambulancepersoneel is de vrouw met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Daar is zij later overleden.

De 46-jarige bestuurder van de bestelbus is als verdachte gehoord. De politie onderzoekt de exacte toedracht en vraagt getuigen van het ongeval om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Patrick Apenhorst / Persbureau Heitink
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com