Vrouw beroofd bij bushalte in Arnhem-Zuid

Geplaatst op 20 oktober 2017, om 11:43 uur

ARNHEM – Op de Marga Klompélaan in Arnhem, ter hoogte van de Joop den Uylsingel, heeft donderdagavond een beroving plaatsgevonden. De politie heeft hiervoor Burgernet ingezet.

Het slachtoffer, een vrouw, kwam uit het winkelcentrum en stond te wachten ter hoogte van de bushalte en droeg een tas bij zich. Ineens voelde ze iemand aan haar tas trekken. Op het moment dat ze opzij keek zag ze dat een jongen haar tas wilde hebben.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De aangeefster heeft de jongen omver kunnen trekken, maar na een korte worsteling is hij uiteindelijk toch ontkomen met haar tas. De jongen is op een fiets gesprongen en weggefietst in de richting van de Joop den Uylsingel te Arnhem.

Getuige
Een getuige is achter de verdachte aan gefietst. De politie is nu op zoek naar deze getuige. Hij wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Verder is de politie op zoek naar meer getuigen van dit incident. Het kan ook zijn dat u camera’s aan de woning heeft en dat daar mogelijk wat op vast is gelegd.

Signalement
Van de verdachte is het volgende een signalement bekend. Het gaat om een getinte man van ongeveer 16 tot 20 jaar oud. Hij heeft donker haar en een klein, smal postuur zonder gezichtshaar. Hij reed weg op een oude mountainbike.

Heeft u het zien gebeuren of heeft u andere informatie neem dan contact met ons op. Dit kan via 0900-8844 of stuur Politie Arnhem-Zuid een privebericht via Facebook.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook