Geen aanwijzingen voor misdrijf in onderzoek naar dode man (24) - GelreNieuws        

Geen aanwijzingen voor misdrijf in onderzoek naar dode man (24)

Geplaatst op 29 november 2017, om 16:44 uur

APELDOORN – Er zijn tot nu toe geen aanwijzingen gevonden die wijzen op een misdrijf in het onderzoek naar de dood van een jongeman in Apeldoorn. Er volgt nog wel een toxicologisch onderzoek om een misdrijf definitief uit te sluiten.

Op maandagochtend 27 november werd de 24-jarige man gevonden bij een huis aan het Boomblauwtje in Apeldoorn. De politie werd gealarmeerd en er werd meteen een onderzoek opgestart omdat niet duidelijk was hoe de man om het leven was gekomen. Een misdrijf kon op dat moment niet uitgesloten worden.

Onderzoek tot nu toe
Forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan, daarbij werd een mobiele werkplek van de politie ingezet (PD-unit). In de buurt werden getuigen gehoord om zo een beeld te krijgen van wat zich in de omgeving heeft afgespeeld. Verder is er op woensdag sectie verricht op het lichaam van de man om de doodsoorzaak vast te stellen.

Toxicologisch onderzoek
Tijdens dit onderzoek zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden. De politie gaat er op dit moment dus vanuit dat er geen anderen betrokken zijn geweest bij de dood van de man. Er wordt nog wel toxicologisch onderzoek gedaan door het NFI. De uitslag van dit onderzoek laat vermoedelijk enkele maanden op zich wachten.