Vermeende drugsdealer uit Arnhem opgepakt na klachten uit de buurt - GelreNieuws.nl

Vermeende drugsdealer uit Arnhem opgepakt na klachten uit de buurt

Geplaatst op 30 november 2017, om 09:09 uur

foto: Politie/InstagramARNHEM– Het begon met een anonieme tip. Toen kwamen er ook klachten uit de buurt. Dinsdag werd een vermeende drugsdealer op heterdaad betrapt door agenten in Arnhem. Vermoedelijk werd de drugs gedeald vanuit een huis aan de Bonte Wetering.

De afgelopen drie maanden deed het Arnhemse politieteam onderzoek naar de klachten en geruchten over drugsdeals. Vanuit een huis in de wijk Geitenkamp zou een drugsdealer zijn handelswaar verkopen. Dinsdag gingen agenten posten bij de woning. Er konden drie mensen aangehouden worden die ervan verdacht worden dat ze drugs gekocht hebben. Het gaat om twee mannen van 38 en 47 jaar en een vrouw van 33 jaar uit Arnhem.

Drugs gevonden
In de woning aan de Bonte Wetering in Arnhem werd even later de man aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij de drugsdealer is. Het gaat om de bewoner van het huis. Binnen werden harddrugs zoals cocaïne, speed en ghb gevonden. Er werden ook softdrugs en een stroomstootwapen gevonden. Dit is allemaal in beslag genomen. In verband met het onderzoek zegt de politie op dit moment niet om hoeveel drugs het precies gaat.

De wijkagenten zijn erg blij dat buurtbewoners naar de politie stapten. ‘Doordat de buurt aan de bel trok en er een anonieme melding kwam, konden we dit onderzoek starten. Dat laat wel zien dat het zin heeft om dit soort zaken te melden bij ons‘, aldus één van de wijkagenten.

De bewoner van het huis aan de Bonte Wetering is aangehouden. Hij wordt nu verhoord over zijn rol in het geheel. De drie andere verdachten zijn na verhoor weer heengezonden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com