Agenten halen 2.500 euro op voor Serious Request door te hardlopen

Geplaatst op 20 december 2017, om 15:30 uur

ZUTPHEN / APELDOORN – De actie ‘politie in het zweet’ van de politieregio’s IJsselstreek en IJsselwaarden woensdagmiddag heeft bijna 2.500 euro opgehaald. De agenten zijn hardlopend van Zutphen via Velp naar het glazen huis in Apeldoorn gegaan.

De actie is bedoeld om geld in te zamelen voor Serious Request die dit jaar in Apeldoorn staat. Ongeveer 30 agenten gaan vanuit beide teams gaan vanaf het politiebureau in Zutphen hardlopend onderweg naar Velp. Dit doen ze elk in blokken van vijf kilometer. Vanaf daar gaan ze hun weg vervolgen naar het glazenhuis in Apeldoorn.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

ZIE OOK: Kominactie-pagina van Serious Request voor sponsoring

De agenten halen geld op door middel van sponsoring vanuit hun families, collega’s. Hiernaast hopen zij via de website van Serious Request nog extra geld op te kunnen halen van mensen die hen sponsoren. Zij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen en te overhandigen aan het glazenhuis in Apeldoorn. Doneren is nog steeds mogelijk.

De agenten zijn vanochtend vroeg al uit Zutphen vertrokken en liepen via Velp, Arnhem en Rozendaal naar Apeldoorn. Ze werden begeleid door bikers van de politie en een ME bus. Rond 14:30 uur zijn ze in Apeldoorn aangekomen.

foto’s: Martin Heitink