Plofkraak op pinautomaat van Rabobank in Buren - GelreNieuws.nl

Plofkraak op pinautomaat van Rabobank in Buren

Geplaatst op 7 december 2017, om 09:19 uur

BUREN – Aan de Graafschapsstraat in Buren heeft in de nacht van woensdag op donderdag een plofkraak op een pinautomaat van de Rabobank plaatsgevonden. Het gebouwtje met de pinautomaat stond op het parkeerterrein bij de MDC-supermarkt in Buren – De politie doet onderzoek naar een plofkraak die woensdag op donderdagnacht plaatsvond bij een bank aan de Graafschapsstraat in Buren. Bij de kraak werd geen buit gemaakt. De politie zoek getuigen.

Rond 03.00 uur kwam er een melding binnen van een mogelijke plofkraak bij een losstaande pinautomaat op een parkeerplaats. Getuigen hebben twee personen op een scooter zien wegrijden. De politie heeft sporenonderzoek verricht bij de bank en doet daarnaast een uitgebreid buurtonderzoek.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben van de plofkraak, en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto: Marco van Deick