Stille tocht voor overleden 18-jarige jongen uit Doesburg

Geplaatst op 12 december 2017, om 13:03 uur

DOESBURG – Woensdag 13 december vind er een stille tocht plaats voor de overleden 18-jarige jongen uit Doesburg. Hij werd dood aangetroffen in een woning aan de Geerhuizen in Doesburg.

Het bericht op Facebook begint: ‘Tot ons grote verdriet is op 9 december onze lieve Remco Peddemors op 18-jarige leeftijd uit ons midden getrokken.’ Het ging, na uitgebreid politieonderzoek, niet om een misdrijf. Woensdagavond organiseren familie, vrienden en kennissen een stille tocht voor Remco zodat iedereen de kans krijgt om hem te herdenken. ‘Laten wij met dit samenzijn ons verdriet delen en eenieder bewust maken van de risico’s van verslavende middelen.’

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tekst gaat verder onder advertentie

Ajax
‘Het thema is Ajax, want Ajax was Remco’s alles. Alles wat met Ajax te maken heeft, is welkom. Shirts, sjaals en vlaggen, foto’s, ballonnen en fakkels zijn toegestaan’, aldus het bericht op Facebook. Er wordt gestart om 19:00 uur vanaf de Gasthuiskerk in Doesburg en  geëindigd bij Remco’s huis op de Geerhuizen in Doesburg.

Afscheid
Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid van Remco te nemen op donderdag 14 december van 18:30 tot 19:30 in het uitvaartcentrum van Monuta, Harderwijkerweg 5a in Dieren.

ZIE OOK: Het bericht van de stille toch voor Remco op Facebook.