(advertorial) Veilig op weg met Bosch Car Service - GelreNieuws        

(advertorial) Veilig op weg met Bosch Car Service

Geplaatst op 19 februari 2018, om 16:41 uur

Er is geen twijfel over mogelijk; remmen behoren tot de belangrijkste veiligheidsonderdelen in een auto. Rijd daarom veilig het jaar in en laat uw remmen controleren bij Bosch Car Service. Moeten deze vervangen worden? Dan profiteert u van € 10,- cashback. De actie loopt tot en met 31 maart 2018 en geldt op de vervanging van remschijven, remblokken, de trommelremmenkit Pro en Super Pro van Bosch.

Kiezen voor de kwaliteit van Bosch
Bosch is één van de belangrijkste leveranciers van remsystemen. Zo is het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® een uitvinding van Bosch. U kunt er dus vanuit gaan dat een groot gedeelte van uw remsysteem uit Bosch-onderdelen bestaat. Bij Bosch Car Service kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod remonderdelen van Bosch. Zo weet u zeker dat uw remmen van de hoogste kwaliteit zijn en kunt u weer veilig op weg.

Door te kiezen voor Bosch bent u daarnaast goedkoper uit. De trommelremmenkits van Bosch zijn een ideale oplossing om alle delen van de trommelremmen tegelijkertijd te vervangen. Bij de Bosch Super Pro-kit zijn alle afzonderlijke componenten namelijk al compleet gemonteerd. Dit scheelt veel tijd bij de vervanging en is voor u goedkoper.

Cashbackactie
Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van de remsystemen van Bosch en de 40e verjaardag van ABS krijgt u tot en met 31 maart 2018 € 10,- cashback op de vervanging van remschijven, remblokken, trommelremmenkit Pro en Super Pro van Bosch.

Aarzel niet langer en maak nu een online afspraak voor een remmenservice bij Bosch Car Service. Maakt u online een afspraak? Dan maakt u ook nog eens kans op fantastische Bosch-prijzen!