Politie zoekt getuigen na overval op tankstation Lochem

Geplaatst op 27 februari 2018, om 13:12 uur

LOCHEM – Twee onbekende daders hebben op dinsdagochtend 27 februari een overval gepleegd op een tankstation in Lochem. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 7.00 uur vanochtend kwamen twee onbekende mannen de benzinepomp aan de Zutphenseweg in Lochem binnen. Onder bedreiging van een wapen hebben zij een onbekend geldbedrag en sigaretten buitgemaakt. Ze zijn vervolgens weggerend in de richting van het centrum.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De daders werden geschat rond de 20 jaar. Zij hebben een lengte ongeveer 1.80 m (de één net iets langer dan de ander) en een slank postuur. De één droeg een donkere hoody, de ander een hoody lichter van kleur. Beiden hadden een masker op en droegen een Albert Heijn tas bij zich.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval? Of heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Bel dan naar 0900-88844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar 0800-7000. Een getuige vertelde dat hij even voor de overval de mogelijke daders achter een bosje bij de snackbar schuin tegenover het tankstation heeft zien staan. Mogelijk is dat andere mensen ook opgevallen. Alle informatie is welkom.