Wederom overval op Chinees in Nijmegen

Geplaatst op 10 februari 2018, om 21:09 uur

NIJMEGEN – Gisteravond omstreeks 20.20 uur heeft een onbekende man onder bedreiging van een mes een afhaalcentrum aan de Molenweg in Nijmegen overvallen. Hij wilde geld zien maar ging er uiteindelijk zonder buit er vandoor. Kort na de melding werd Burgernet ingezet. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Toen de overvaller het afhaalcentrum binnen ging waren er geen klanten aanwezig. Alleen een medewerkster stond achter de balie. De overvaller dreigde haar met een mes en vroeg om geld. Zij begon te gillen en rende de keuken in. Twee medewerkers vanuit de keuken renden achter de overvaller aan die op de vlucht was geslagen. Helaas hebben zij de dader niet meer kunnen achterhalen. De politie heeft de zaak in onderzoek en sprak al met diverse personen. Volgens een getuige zou hij zijn gevlucht op een bromscooter. De overvaller droeg donkere kleding en een doodshoofdmasker.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.