Winkel overvallen in Apeldoorn politie zoekt getuigen - GelreNieuws        

Winkel overvallen in Apeldoorn politie zoekt getuigen

Geplaatst op 10 februari 2018, om 12:58 uur

APELDOORN – Gisteravond omstreeks 19.30 uur is een winkel aan de Imkersplaats in Apeldoorn overvallen. De overvaller die een wit masker droeg dreigde met een vuurwapen, of iets wat daar op leek en eiste geld van één van de kassières. De dader ging er te voet met de buit vandoor. De politie startte direct met het onderzoek. Niemand raakte gewond.

De politie heeft de omgeving afgezocht maar dit heeft niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. Wél werden een aantal sporen veiliggesteld ten behoeve van het onderzoek. De politie startte vrijdagavond al met het buurtonderzoek en sprak met diverse getuigen.

Het voorlopige signalement van de verdachte is:

Manspersoon
Geschatte leeftijd tussen 25 en 30 jaar
Droeg een zwarte broek
Huidskleur onbekend
De medewerkers werden intern opgevangen door slachtofferopvang. Vandaag zet de politie het onderzoek voort.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.