Persoon gewond bij flinke vechtpartij in Huissen - GelreNieuws        

Persoon gewond bij flinke vechtpartij in Huissen

Geplaatst op 25 maart 2018, om 22:48 uur

HUISSEN – Zondagavond omstreeks 21:30 uur heeft er een flinke vechtpartij plaats gevonden in het centrum van Huissen. Meerdere personen gingen op de vuist met elkaar bij of in café de Kater aan de Langekerkstraat.

Meerdere politie eenheden zijn met spoed richting het centrum van Huissen gestuurd in verband met een vechtpartij. De politie kwam uiteindelijk met 2 wagens en een hondengeleider ter plaatse. De hondengeleider en zijn hond hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Bij de vechtpartij zijn meerdere personen op de vuist gegaan, hierbij is tenminste 1 persoon gewond geraakt. De gewonde man is per ambulance met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het UMC Radboud ziekenhuis te Nijmegen.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de vechtpartij waarbij meerdere personen op de vuist zijn gegaan. Het was voor de politie nog niet duidelijk of de vechtpartij in of nabij de kroeg heeft plaatsgevonden. Diverse getuigen zijn gehoord. Heeft u nog niet gesproken met de politie en heeft u informatie die kan helpen in het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844.

foto: Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink